Varovalni laki za nohte?

Nedavni prispevki


Varovalni laki za nohte?

Ste že slišali za varovalne lake za nohte? Pri lakiranju se nohtna plošča zapre in ustvarijo se idealni pogoji za razvoj gliv ali bakterij. Po odstranitvi lakov, se nohti lomijo, razslojijo….

Serija varovalnih lakov COLOR CARE barvni lak za nohte s protiglivičnim delovanjem, noht varujejo, ga zaščitijo, najvažneje pa je, da nohta ne zaprejo. Zato ostane nohtna plošča zračna in propustna. Podlaka in nadlaka ne uporabljamo, če želimo ohraniti ta učinek.

Barve so čistilne, negovalne in zračne. Zagotavljajo ohranjanje zdravih nohtov in omogočajo, da Oil-Serums PODERM prodrejo v noht in nadaljujejo z zdravljenjem enega ali več poškodovanih nohtov. Inovativna formula za nego barve je sestavljena iz 85 % naravnih sestavin, vključno z organskim eteričnim oljem čajevca, vitamini, biotinom in silicijem. Lak za nohte Color Care krepi zaščitno funkcijo nohta in obnavlja naravno imuniteto za zdrave, gladke in sijoče nohte.

Na voljo v 5 brezčasnih barvah, njegova natančna ščetka popolnoma sledi obliki nohta, tako da se prilagodi njegovi širini in omogoča prekrivanje, homogen nanos brez prog za profesionalen rezultat.

Popolnoma neprozoren, lak za nohte Color Care tudi ščiti vaše nohte pred UV-žarki.

UPORABA:
Na čist in suh noht nanesite 1 ali 2 sloja laka za nohte Color Care po vaši izbiri. Primeren je za vse nohte, stopala in roke, diabetike, nosečnice in otroke. Hitro se posuši.

SESTAVINE:
GLAVNE AKTIVNE SESTAVINE:
Mineralne barve iz ekološke pridelave.
Tea Tree: protiglivično in antibakterijsko eterično olje, preprečuje in zdravi pojav glivic na nohtih.
Biotin: globoko neguje.
Silicij: krepi in učinkovito ščiti nohte.
NEGUJTE SVOJE NOHTE Z LAKOM Z BOLJ NARAVNO SESTAVO:
85% sestavin naravnega izvora
0% formaldehid, toulen, ketoni, DBP, fatalati, poliuretan, petrokemična topila, poliuretanski filmski tvorci, formaldehidu podobni derivati, parabeni, kafra, živo srebro, svinec, FD&C, premogov katran, gluten, stranski proizvodi pšenice, hidrokarbonatski proizvodi,
Uporabljenih je več kot 30 rastlinskih sestavin, vse so ekološko certificirane. Skrbno so izbrani zaradi njihove učinkovitosti in sposobnosti nege, popravljanja in lepljenja nohtov.

to top